Kategoriler
Doğru giyin!

2020 Spor Ayakkabı Modelleri ile Hem Şık Hem Rahat Olun

Günlük hayatınızda spor şıklığı seviyor veya spor yaparken hem rahat hem de göze hitap eden ayakkabılar kullanmak istiyorsanız sizler için 2020 spor ayakkabısı modellerinde en çok tercih edilen modelleri sıraladık!

Tempolu Yaşayanların Tercihi

Nike Legend React 2 modelinin ayağınızı tam kavrayan yapısı, nefes alabilir file ve ekstra dengeli topuğu ile günlük hayatınızda hareketleriniz kısıtlanmadan yaşam kalitenizi yükseltebilirsiniz. Bağcıkları ile her çeşit ayağa uyum sağlarken koşu ayakkabısı olarak tasarlanması 2020 yılının gözde modelleri arasında yerini almasını sağladı. İki farklı renk seçeneği ile tarzınıza kolayca uyum sağlayacaktır.

‘Ben Farklıyım’ Diyenlerin Gözdesi

2020 spor ayakkabısı modellerinde sıradanlığın dışında ki modeller bu yıl birçok spor sever tarafından tercih ediliyor. Sizde onlardan biri iseniz Nike Air Max Graviton Leather modern tasarımı ile ilginizi çekecektir. Herkesin çok beğendiği ve kalitesini kanıtlamış Nike Air Max Tailwind 96 esintilerinin kullanıldığı bu modelde 90’lı yılların modernleştirilmiş hali karşımıza çıkıyor. Klasik Air Max topuklarının daha kalın ve canlı tarzı ile 2020 yılında yeniden zirvede yerini aldı. Kauçuk tabanı, deri üst bölümü ve günlük hayatınızda birçok kombin ile rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Şehrin Ayak Seslerini Hissetmek İsteyenlerin Tercihi

Günlük hayatınızda çok rahat kullanabileceğiniz Nike Explore Strada ile yeni güne merhaba diyebilirsiniz. Sade ancak dikkat çeken tasarımlardan hoşlanıyor ve uzun süre kullanımda bile ayağınızın konforunu düşüyorsanız Nike Explore Strada hafifliği ile sizleri memnun edecektir. Dayanıklı dış taban ile şehrin karmaşasında ona ihtiyacınız olacak. Dokuma malzemesi ile ayağa tam oturması 2020 yılında en çok tercih edilen ayakkabı modelleri arasında yer almasını sağladı.

Spor Şıklığın Kadınlar İçin ‘En’ Moda Hali

Spor ayakkabıdan beklentiniz kıyafetinizin altında çok sırıtmadan şık durması ve aynı zamanda konforunuzdan ödün vermemesi ise Skechers Graceful- Get Connected modeline mutlaka göz atmalısınız. Yapısı ve şekli ile birçok tarza uyum sağlarken onunla adım atmaktan mutluluk duyacaksınız.

Efsanenin Yeniden Yükselişi

İtalyan araba markası Drift Cat serisinden yeni bir versiyon daha listemizde yerini alıyor. Yan kısmında Ferrari logosu ile dikkat çeken bu tasarım taban, dil ve burun kısmında Puma Cat logoları ile tasarımı kuvvetlendirilirken dış kesimindeki lazer kesim modeli ile Puma Sf Cat 5 Ultra II erkek spor ayakkabı severlerin popüler modeller arasında yer almayı başardı. Gerçek konforu ve göze çarpmanın keyfini sürmek isteyenlerin tercihleri arasında mutlaka yer almalıdır.

Klasik Çizgilerle Zarif Tasarım Sevenlere

90’lardan ilham alan Nike Air Max Axis geçmişin günümüze olan saygısının en saf halini bizlere sunuyor.  Logosunda Nike Air Max 98 gibi modellere selam vererek şimdiden seleflerinin yerini aratmayacağı biliniyor. Klasik bağcık tasarımı, file üst kısmı ve yenilenmiş alt tabanı ile üç farklı renk seçeneği özelliği ile 2020 spor ayakkabı modellerinde şıklığı arayanların tercih ettiği baş modellerinde arasındadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir